Velkommen til vores bad- og inspirationsbutik

VVScomfort
Sletten 47A, 7500 Holstebro, Tlf. 97 42 00 15
Hjermvej 47, 7600 Struer, Tlf. 97 85 06 16
vvs@mogensen-vvscomfort.dk


Profil

Mogensen VVScomfort er Holstebros ældste håndværksvirksomhed. Virksomheden, som blev grundlagt i 1879, drives i dag af 5. generation i blikkenslager Mogensen-familien: Søren Mogensen, som udover at være uddannet blikkenslager, også er maskiningeniør.
 
Med den baggrund er Mogensen VVScomfort selvsagt en stærk lokal og regional forankret virksomhed med et overordentligt stort referencegrundlag inden for ventilation, blikkenslagerarbejde og VVS-opgaver.

På alle fagområder tilbydes rådgivning, projektering, montage og service.
 
Virksomheden indgik i 2001 et tæt samarbejde med kollegaen Per Odgaard A/S i Struer.
I 2009 er de to VVS-virksomheder smeltet helt sammen under navnet Mogensen VVScomfort, men fortsat med forretningsadresse i både Holstebro og Struer.

Ligeledes i 2009 flyttede hovedafdelingen i Holstebro fra det gamle værkstedshus på Galgemosevej til et helt nyt domicil i Erhvervsparken Holstebro på Sletten 47 A. Her er 450 kvm indrettet med et bad- og inspirationsmiljø, som understøtter rådgivning og indretning af badeværelser og bryggerser til private detailkunder.

Mogensen VVScomfort beskæftiger 35 svende, 5 lærlinge, 2 VVS-teknikere samt 6 personer i administrationen og butikken. Dertil kommer selvfølgelig de to daglige ledere Niels Lousdal i Struer og Søren Mogensen i Holstebro.
 
Mogensen VVScomforts kundegrundlag er individuelle husstande, boligselskaber samt private og offentlige bygherrer. Opgaverne udføres i total- eller underentreprise i forbindelse med renoveringsopgaver, nybyggeri og servicering.

Mogensen VVScomfort er medlem af Dansk VVS installatørforening, VVS Gruppen ApS, den lille VVS-installatør og Vent-ordningen.