Inspiration til dit nye badeværelse

Leder du efter inspiration til nyt badeværelse i Holstebro? Hos Mogensen VVS-Comfort finder du et stort udvalg af badeværelsesmøbler fra førende producenter. Vores badudstilling er altid opdateret med de nyeste tendenser, så du kan finde masser af inspiration, uanset hvilken stil du leder efter.

Moderne eller klassisk? Et badeværelse skal holde i mange år. Derfor har kvaliteten af dit nye badeværelse en stor betydning for, hvor pænt det vil se ud efter adskillige år i et til tider meget fugtigt miljø. Samtidig stilles der krav til designet, som både skal være moderne, men også være tilpas tidløst, således det også er præsentabel og lækkert efter f.eks. 10 år.

Vores indretningskonsulenter er eksperter i at designe unikke badeværelsesløsninger, som både er i en god kvalitet, i et design man bliver glad for i længden, og til et budget, som matcher den enkelte kundes ønsker og behov.

Se vores nye badkatalog

2023 katalog

148 sider med inspiration til badeværelset.

Se kataloget her

Få inspiration til renoveringen af dit badeværelse

Hos Mogensen VVS-Comfort i Holstebro finder du et stort udvalg af badeværelsesmøbler fra førende producenter. Vores badudstilling bliver altid opdateret med nye tendenser, så du kan finde en masse inspiration, uanset hvilken stil du er til.

Strømberg-badeværelse-badeværelsesmøbler-inspiration

Badeværelsesmøbler

I vores store showroom i Holstebro kan du med garanti finde lige præcis de badeværelsesmøbler, der passer til din smag. Vi har bl.a. badeværelsesmøbler fra mærket Strømberg. Med Strømberg får du ikke kun et praktisk og funktionelt møbel, men også et lækkert design.

bruser-Hansgrohe-badeværelse-inspiration-raindance-shower

Smagfulde detaljer

Når du skal skabe dit nye drømme badeværelse, skal der være styr på detaljerne, så det lige præcis bliver som du gerne vil have det. Med produkter fra Hansgrohe kan du finde lige præcis den stil der tiltaler dig. Du får et flot design med lang levetid og funktionalitet.

Billede 4

Det sidste touch

For at sætte det sidste præg på dit ny renoverede badeværelse, skal der selvfølgelig også vælges tilbehør som fx toiletpapirholder, skraldespand og hånklædeholder. I vores sortiment fra d-line og Tapwell finder du et stort udvalg af moderne og stilrent tilbehør til badeværelset.

Føler du dig inspireret?

Føler du dig inspireret? Tag det næste skridt i processen og se, hvad vi kan tilbyde af renoveringsmuligheder, så du kan få præcis dét badeværelse, du drømmer om.

Få hjælp fra en indretningskonsulent til at opfylde dine drømme

Hos Mogensen VVS i Holstebro har vi to indretningskonsulenter, der kan hjælpe dig med at få renovationen af dit badeværelse i hus. Vores indretningskonsulenter er eksperter i at designe badeværelsesløsninger, der både er af god kvalitet og er designet efter dine ønsker og behov.

Charlotte Mejlby Fogt
Salgs- og indretningskonsulent
Mail: cmf@mogensen-vvscomfort.dk
Direkte tlf. 96118017

Malene Salomonsen
Salgs- og indretningskonsulent
Mail: ms@mogensen-vvscomfort.dk
Direkte tlf. 96118018

    Book tid med en indretningskonsulent

    Kig forbi vores store inspirationsbutik og få gode råd og vejledning til jeres bad-projekt.


    Samarbejdspartnere