450m2 butik og showroom

Hos Mogensen VVS Comfort i Holstebro finder du et stort udvalg indenfor badeværelsesmøbler og inspiration til indretning af badeværelser i Holstebro. Kom og oplev vores flotte 450 m2 butik med alt til badeværelset:

 • Badmøbler og -skabe
 • Badeværelsesspejle
 • Badarmaturer
 • Sanitet
 • Fliser

Du kan også søge inspiration i vores butik i Struer. Her findes et mindre udvalg af møbler, sanitet, vandhaner, brus og tilbehør.

Vi hjælper gerne med alle aspekter af jeres nye bad-projekt. Uanset om I foretrækker at gøre det selv, eller ønsker at overlade hele processen til os, så står vi klar med råd og vejledning.

> Læs mere om hvordan vi kan hjælpe jer med nyt badeværelse

Mød Charlotte og Malene i butikken

Hos Mogensens VVS Comfort i Holstebro tilbyder vi et stort udvalg af møbler, sanitet, vandhaner, brus og tilbehør til badeværelset. I butikken kan du blive rådgivet af vores dygtige indretningsassistenter, Charlotte og Malene, som altid står klar til at svare på alle dine spørgsmål. Hos os bliver du altid klædt godt på til din opgradering af badeværelset, og du vil på den måde spare både tid og penge.

Du kan gå på opdagelse i vores store badeværelses showroom i Holstebro, hvor vi har et stort udvalg af inventar til dit nye badeværelse. Vores badudstilling er altid opdateret med de nyeste trends, så du kan få en masse inspiration til dit nye badeværelse.
Vores to indretningskonsulenter er altid klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at skabe dit drømmebadeværelse.

Kom ind i vores butik i Holstebro og få hjælp til at realisere dine badeværelsesdrømme.

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER:

Mandag-tirsdag: Lukket
Onsdag-fredag: 13.00 – 17.00
Lørdag: 09.30 – 13.00

Der kan bookes tidsbestilling alle hverdage

Lørdage er der kun én medarbejder på arbejde.
Der kan derfor være lidt ventetid i travle perioder.

Få hjælp fra en indretningskonsulent til at opfylde dine drømme

Hos Mogensen VVS i Holstebro har vi to indretningskonsulenter, der kan hjælpe dig med at få renovationen af dit badeværelse i hus. Vores indretningskonsulenter er eksperter i at designe badeværelsesløsninger, der både er af god kvalitet og er designet efter dine ønsker og behov.

Charlotte Mejlby Fogt
Salgs- og indretningskonsulent
Mail: cmf@mogensen-vvscomfort.dk
Direkte tlf. 96118017

Malene Salomonsen
Salgs- og indretningskonsulent
Mail: ms@mogensen-vvscomfort.dk
Direkte tlf. 96118018

  Book tid med en indretningskonsulent

  Kig forbi vores store inspirationsbutik og få gode råd og vejledning til jeres bad-projekt.


  Vi klarer de vigtige vandinstallationer

  Når du skal have nyt badeværelse i Holstebro, stilles der nogle helt særlige krav til alle de installationer, der skal levere vand til de gode oplevelser på badeværelset. På badeværelset er funktionalitet af bad, vask og toilet helt afgørende for oplevelsen og komforten, og derfor skal denne opgave naturligvis udføres af professionelle, der ved, hvad de laver, og som kan garantere, at alt fra vandrør til armaturer kommer til at fungere til perfektion.

  Det er vi garant for hos Mogensen VVS Comfort, hvor vi kan klare alle dine vandinstallationer med stor professionalisme. Vi tager os naturligvis af at lægge nye vandledninger, der sørger for at forbinde dit badeværelse til boligens eksisterende vandforsyning, så du får koldt og varmt vand i hanerne med installationer i høj kvalitet.

  Vi kan også kigge på dine eksisterende rør, hvis de skal repareres fremfor udskiftes. For os er rørskader ikke noget problem, og vi kan derfor sagtens hjælpe dig med de gamle rør – også selvom det ikke er i forbindelse med en større ombygning af badeværelset.

  Når der er styr på vandforsyningen, kan vi også hjælpe dig med at installere alle de sanitære enheder, som skal bruge vandet. Vi sørger for professionel montering af toilet, vask, bruser og bad, hvor vi justerer og tætner det hele, så du kan være sikker på at få den mest optimale funktionalitet, når vi er færdige med vores arbejde.

  Og når vandet skal væk igen, klarer vi også installationen af afløbssystemer, der sørger for, at spildevand fra eksempelvis vask, toilet og bad kan komme hurtigt og problemfrit ned i afløbet og væk fra dit badeværelse.

  Badeværelse i Holstebro med gulvvarme?

  Hvis du gerne vil gøre oplevelsen på badeværelset fuldendt, skal du naturligvis også have installeret gulvvarme. Der findes ikke noget bedre end at plante fødderne på et dejligt varmt gulv en kold vintermorgen, og så er gulvvarme på samme tid også den mest effektive og energibesparende måde at varme badeværelset op på.

  Hos Mogensen VVS Comfort kan vi hjælpe dig med at installere gulvvarme på dit nye badeværelse i Holstebro, så du får et rum med masser af komfort, der bliver en fornøjelse at bruge hver gang.

  Vi kan selvfølgelig også hjælpe dig med at installere radiatorer, hvis du ikke har mulighed for gulvvarme, ligesom vi også kan klare servicering og reparationer af eksisterende varmeinstallationer på dit badeværelse.

   

  Kontakt os i dag og hør mere

  Hvis du går og drømmer om et nyt badeværelse i Holstebro, skal du ikke tøve med at kontakte os. Ring til os i dag og hør mere om dine muligheder med det samme.

  Samarbejdspartnere