Totalentrepriser

Styring af dit nye badprojekt fra ide til virkelighed !

Badeværelser er ganske enkelt en af vore absolutte spidskompetencer. Med kyndig rådgivning på VVS og inventar-delen og 3D tegninger fra vores dygtige indretningskonsulenter, som er specialist i badeværelser. Tilbyder vi dig alletiders fundament for fremtidig glæde ved dit badeværelse.

Køber du en totalentreprise hos Mogensen Vvs Comfort, styrer vi hele projektet fra start til slut. Dermed har vi kontakten til murer, tømrer, elektrikker og maler. Vi har fast samarbejde med lokale professionelle håndværkere, der sammen med vores egne 30 VVS folk, giver dig et professionelt arbejde, hvor der ikke gås på kompromis. Du skal bare slappe af og glæde dig til det færdige resultat.

Indledende møde hos os eller hjemme hos dig. Foregår mødet hos os, så medbring en bygningstegning eller en tegning, du selv har lavet. Sammen gennemgår vi dit badeværelse fra A-Z med udgangspunkt i dine ønsker, idéer og behov.

Inden tankerne bliver til tegninger, hjælper vi dig med at finde frem til materialer, håndvask, armaturer, toilet, badskabe, tilbehør og hvad der teknisk er muligt. Du kan se og røre ved produkterne i vores butik og hente vejledning hos vores faglærte medarbejdere.

Nu visualiseres tankerne i 3D-tegninger af dit badeværelse, så du kan se, hvordan det kommer til at se ud i virkeligheden. Sammen med 3D-tegningen får du selvfølgelig et tilbud og en tidsplan.

Inden du tager dit nye badeværelse i brug, gennemgår vi det sammen med dig. Vi kommer med gode råd om rengøring og vedligeholdelse. Du får desuden manualer, materialer og farvekoder, så du altid kan finde frem til de rigtige farver og modeller.

Vores 450m2 store butik, er altid fyldt med en masse inspiration og lækre materialer. Hvad enten det er håndsæbe, en ny bruser/vandhane, toilet eller møbelsæt – stort/småt – vi har det hele.

Så står du og skal til at renovere dit badeværelse, kom ind i butikken og lad os tage en snak om netop dine ønsker, eller kontakt os på 97420015

Vi hjælper dig fra ide til virkelighed