Din professionelle blikkenslager i Holstebro, Struer og Lemvig

Leder du efter en dygtig og erfaren blikkenslager nær Holstebro, Struer eller Lemvig?

Hos Mogensen VVS-Comfort tager vi os ikke kun af alt VVS-arbejde. Vi tager os også af alle opgaver inden for blikkenslagerfaget. Gennem årene har vi serviceret mange kunder – private som erhverv – og har derfor oparbejdet en god portion erfaring og ekspertise, som ikke alene gør os i stand til at udføre et godt stykke arbejde. Det gør os også i stand til at udføre arbejdet med overskud til god og personlig service. For med udgangspunkt i det kan du føle dig tryg og sikker ved det arbejde, vi udfører.

Som blikkenslager i Holstebro, Struer og Lemvig begrænser vi os ikke i, hvad vi tager ind af opgaver. Uanset om du henvender dig som privat- eller erhvervskunde eller fra en offentlig institution, står vi klar til at lytte til, hvilken udfordring du gerne vil have løst. Ingen opgave er vitterligt for stor eller for lille til os, da det ikke er størrelsen på opgaven der afgør, hvor glad du bliver for resultatet. Glæde er netop, hvad vi ønsker at sprede, når vi løser opgaver for kunder. Og med gode og jyske priser er det hjulpet godt på vej.

Så har du brug for hjælp til at få udskiftet din tagrende eller få udbedret utætheder ved inddækninger med flere, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar uanset, hvad du har brug for hjælp til.

Mogensens Blikkenslager bil

HVILKET OPGAVER UDFØRER VI SOM BLIKKESLAGER?

Med et uddannet og solidt mandskab med en bred vifte af kompetencer inden for blikkenslagerfaget, kan vi klare stort set alle blikkenslageropgaver. Det gælder uanset, om du skal have lavet inddækning af skorstenen, reparation af facadedækning eller noget helt tredje. Det kan vi helt sikkert hjælpe med.

Uanset hvad du har brug for hjælp til, står vi klar til at tage os af opgaven.

null

Reparation og vedligehold

Udskiftning af tagrender og nedløb samt udbedring af utætheder ved inddækninger, skiffer- og zinktage.
Falsinddækning hus blikkeslagerarbejder

Falsinddækning

Vi udfører falsinddækning på facader, tage og kviste.
Blikkenslager tagarbejde

Tagdækning

Vi udfører naturligvis også tagdækning. Vi har specialiseret os i skiffer og zink.

Vi begrænser os naturligvis ikke kun til ovenstående opgaver. Har du en opgave relateret til blikkenslagerfaget, er du selvfølgelig mere end velkommen til at gribe fat i røret og ringe os op. Der er snart ikke det, vi ikke har udført af opgaver som blikkenslager i og omkring Holstebro, Lemvig og Struer. Vi udfører naturligvis også opgaver som blikkenslager i andre byer end de tre ovenstående. Vi dækker hele området, så tøv endeligt ikke med at tage fat i os, hvis du har brug for hjælp fra en professionel blikkenslager.

Blikkenslager i Holstebro med professionel rådgivning

Som din blikkenslager er det meget vigtigt for os, at du føler dig tryg hele vejen igennem, lige fra du kontakter os, til vi sender dig en faktura på det udførte arbejde. Det absolut vigtigste for os er, at du føler dig lyttet til og forstået, og at opgaven udføres efter de ønsker, du har. Vi kommer naturligvis altid med vores besyv til, hvordan opgaven udføres på bedst mulig vis. Men det er i sidste ende dig, der har det sidste ord og indflydelse på opgaven. Du kan derfor trygt stole på, at vi udfører opgaven med stor ekspertise.

Når vi bliver hyret til at udføre en tagdækning eller udskiftning af tagrenden, giver vi altid rådgivning med på vejen. Det er en fast del af vores procedure og service, da det ikke alene gør dig tryg. Det sikrer også, at det ikke sker misforståelser, og at vi har forstået hinanden ret. Derudfra kan du også beslutte, om du ønsker noget helt specifikt materiale, så du også har en indflydelse på det endelige resultat og pris. Vi kender til de mange fordele og ulemper ved de forskellige valg og materialer. Derudfra kan vi vejlede dig, så du får det bedst mulige resultat.

Er du helt på bar bund, skal du heller ikke tøve. For vi hjælper også gerne lidt ekstra for at give dig et indblik i processen og mulighederne. Vi og vores medarbejdere er meget kompetente og er gode til at tage hånd om alle typer af kunder og opgaver.

KONTAKT MOGENSENS BLIKKENSLAGER HER

  Dine kontaktinformationer

  Beskriv opgaven

  Vedlæg evt. billede

  Hvornår ønsker du vi kommer?


  BRUG FOR AKUT BLIKKENSLAGER HJÆLP?

  Hos Mogensen VVS-Comfort er vi altid klar til at rykke ud – uanset dag på ugen og tid på døgnet. Et sprunget vandrør eller et defekt toilet bør repareres hurtigt. Skulle uheldet være ude, så står vores autoriserede blikkenslagere naturligvis til rådighed 24 timer i døgnet alle ugens dage.

  Har du brug for akut hjælpe til dine vvs installationer, kan vi kontaktes på telefon 97 42 00 15.

  Uden for normal åbningstid på 41 74 72 40.

  VVS installatør akut telefon
  Blikkenslager tagrende arbejder

  Hvad er forskellen på en VVS’er og en blikkenslager?

  Vi oplever nu og da, at der godt kan opstå lidt forvirring omkring forskellen på en blikkenslager og en VVS’er. Det kan vi egentligt godt forstå, da blikkenslager ikke i sig selv giver nogen direkte indikation af, hvilke opgaver der udføres.

  Den helt store forskel er, at vi som VVS’er tager os af sanitet, varme og vand. Som blikkenslager tager vi os grundlæggende af alle opgaver uden på huset såsom tagrender og tagdækning. Hvis du derfor gerne vil have hjælp til sanitet, vand eller varme inde i huset, er det vores VVS-afdeling, du skal have fat i.

  Blikkenslager er heller ikke nogen beskyttet titel, hvorfor mange VVS’ere også benytter sig af denne titel. Derfor kan vi godt forstå, at forvirringen opstår.

  Hvis du er i tvivl, når du kontakter os, skal du selvfølgelig ikke være nervøs. Ringer du til os om VVS-arbejde, selvom du i virkeligheden skal have udført blikkenslagerarbejde, finder vi stille og roligt ud af det i fællesskab. Forvirring er helt okay – og ved at ringe til os kan du blive helt skarp på, hvad det egentligt er, du har brug for.

  Kontakt os   Eller 97 42 00 15
  Blikkenslager zinkinddækning ved tagrende

  Blikkenslager i Holstebro, Struer og Lemvig med jyske priser

  Hos Mogensen VVS-Comfort kan vi godt lide at gøre vores kunder tilfredse på alle tænkelige måder. Derfor udfører vi naturligvis vores blikkenslageropgaver til fornuftige, jyske priser, som langt de fleste kan være med på. Det skal ikke koste en formue at få hjælp til vigtige opgaver – derfor kan du altid regne med en pris, der er fair for begge parter.

  Hvad prisen på blikkenslagerarbejdet bliver, kommer an på forskellige faktorer. Først og fremmest udføres mange af vores opgaver i forskelligt materiale. Alt efter hvilken opgave du stiller os for, skifter vi det, så du får den mest optimale løsning. Vi tager naturligvis også hensyn til prisen, hvis det ønskes, men vi udfører altid vores arbejde uden at gå på kompromis med kvaliteten.

  Af materialer benytter vi blandt andet zink, stål, skiffer og aluminium. Prisen varierer derfor også derefter, ligesom den ønskede finish har indflydelse på det. Ønsker du dog en mere funktionel løsning, hvor der ikke tages så meget højde for finish, anvender vi naturligvis gerne et billigere materiale for at give dig en billigere pris. Men det gør vi kun, hvis vi vurderer, at det ikke går ud over den samlede kvalitet og holdbarhed af arbejdet.

  Vælger du derfor at gå med os som din blikkenslager i Holstebro, Lemvig eller Struer, får du derfor altid en langtidsholdbar løsning, hvor der ikke er en finger at sætte på kvaliteten. Vælg os derfor ikke kun, fordi vi har fair og fornuftige priser, men også fordi vi udfører arbejdet til perfektion.

  Kontakt os   Eller 97 42 00 15

  Altid autoriserede blikkenslagere

  Du kan altid være sikker på, at vi hos Mogensens VVS altid har autoriserede blikkenslagere, som sikrer høj kvalitet og at blikkenslagerarbejdet er udført korrekt.

  Mogensens Blikkenslager profil butik facade

  Ring til os i dag for et tilbud på blikkenslagerarbejde

  Der er som sagt ikke en opgave, der hverken er for lille eller for stor for Mogensen VVS-Comfort. Derfor er du velkommen til at ringe til os eller sende os en mail, hvis du gerne vil have et uforpligtende tilbud. Det koster ikke noget og er en del af vores faste service.

  Hvad der ikke står i tilbuddet er, at vi altid udfører holdbare løsninger i materialer, der er i orden. Du kan altid forvente et godt og sublimt stykke arbejde, når du får os til at udføre blikkenslagerarbejde for dig. Vil du derfor være sikker på, at der bliver taget godt og professionel hånd om dine opgaver, er vi helt sikre på, at vi er den rette samarbejdspartner for dig.

  Er du interesseret i at høre nærmere? Så kontakt os gerne i dag på telefon 97 42 00 15 for blikkenslagerarbejde i Holstebro og omegn eller på telefon 97 85 06 16 for blikkenslager i Struer. Har du det bedre med at skrive en mail, kan du naturligvis også gøre det. Her sender du blot en mail til vvs@mogensen-vvscomfort.dk. Så vender vi hurtigst muligt tilbage med et fyldestgørende svar og tilbud.

  Vi glæder os til at høre fra dig og håber, vi bliver din foretrukne blikkenslager.

  Kontakt os   Eller 97 42 00 15

  Kun det bedste er godt nok for os

  “Det er ikke bare noget, vi siger, men noget vi mener. For det bedste er vitterligt kun godt nok for os, da det sikrer dig et sublimt resultat. Vi mener ikke, der er nogen grund til at stræbe efter mindre, når vi ved, det er det, vores kunder virkelig værdsætter. For os er der intet bedre end vores kunders smil og tilfredshed – og det jo i virkeligheden det, der motiverer os til at fortsætte med at udvikle og forbedre os.”

  Vigtigt at nævne er derfor også, at vores blikkenslager i Lemvig, Struer og Holstebro gerne kommer hjem til dig for at gennemgå den opgave, du gerne vil have hjælp til. Det giver os det bedste udgangspunkt for at kunne rådgive dig på bedste måske samt give dig en løsning, som du får størst mulig glæde af.

  Blikkenslager i Holstebro, Lemvig og Struer med akutservice

  Når der opstår en utæt inddækning, kan det meget hurtigt medføre vandskader, hvis ikke den bliver repareret. Der skal ikke meget mere til end en heftig regnvejrsdag for at en vandskade kan opstå. Dette kan både være uoverskueligt både praktisk og økonomisk, hvis ikke det bliver repareret hurtigst muligt.

  Hos Mogensen VVS-Comfort tilbyder vi 24 timers akut hjælp i Struer, Lemvig, Holstebro og omegn, hvis skader som denne eller lignende opstår. Det er meget vigtigt for os at understrege, at der ved akutte problemer bliver ringet til os hurtigst muligt. På denne måde kan vi sørge for at indskrænke skaden, så det ikke bliver til en stor økonomisk udgift for dig.

  Skulle det ske, at du først opdager utætheden eller lignende, når skaden er sket, står du ikke alene efterfølgende. For vi sørger for det første for at standse skaden, så omfanget ikke bliver forværret. Derefter hjælper vi gerne med at kontakte forsikringen, hvis det viser sig at være en forsikringsskade. Vi går derfor rigtig langt for, at du føler dig fuldstændig tryg.

  Når du opdager en akut skade, der kræver tilkaldelse af en blikkenslager, bør du ringe til os hurtigst muligt på 41 74 72 40 for at få hjælp fra en blikkenslager. Du skal ikke bekymre dig om tidspunktet på dagen, eller om du har huset fuld af gæster. Vi rykker ud uanset med det formål at få standset og udbedret skaden. Ring derfor med det samme.

  Mogensen blikkenslager bil rød