null

Reparation og vedligehold

Udskiftning af tagrender og nedløb samt udbedring af utætheder ved inddækninger, skiffer- og zinktage.
Falsinddækning hus blikkeslagerarbejder

Falsinddækning

Vi udfører falsinddækning på facader, tage og kviste.
Blikkenslager tagarbejde

Tagdækning

Vi udfører naturligvis også tagdækning. Vi har specialiseret os i skiffer og zink.

Blikkenslager i Holstebro med mange års erfaring

Har du behov for en blikkenslager i Holstebro eller omegn? Så kan vi hos Mogensen VVS Comfort helt sikkert hjælpe dig. Vi løser stort set alle opgaver inden for blikkenslagerfaget. Det gælder uanset, om du skal have lavet tagrender, nedløb, inddækninger, beklædning til facader, reparation af skiffertag, zinkbeklædning eller noget helt andet. Ingen opgave er for stor eller lille for os, så kontakt os endelig og høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig!

Alt inden for blikkenslagerfaget i Holstebro og omegn

Med vores mangeårige erfaring kan vi hjælpe med stort set alle former for blikkenslagerarbejde i Holstebro og det øvrige Nordvestjylland. Vi kan bl.a. hjælpe med:

 • Udskiftning af tagrende
 • Tætning af utætheder ved inddækninger
 • Skorstensinddækninger
 • Facadebeklædning
 • Nedløbsrør
 • Zinkbeklædning
 • Skifertag
 • Kviste
 • Og meget mere…

Ja, vi hjælper kort sagt med alt inden for blikkenslagerfaget. 

Som din lokale blikkenslager i Holstebro, er ingen opgave hverken for stor eller lille for os. Vi kommer gerne forbi selv til en mindre opgave men er også behjælpelige med større projekter. Med adresse på Sletten 47A i Holstebro servicerer vi hele byen samt alle omkringliggende byer som fx Måbjerg, Halgårde, Nørre Felding, Tvis mfl. Vi ønsker med andre ord at være din lokale blikkenslager i Holstebro og omegn.

blik-1
blik-2

Rådgivende blikkenslager i Holstebro

Som professionel blikkenslager i Holstebro kommer vi naturligvis også gerne med råd og vejledning. Det er vigtigt for os, at du får en løsning, som imødekommer dine behov og ønsker. Derfor byder vi gerne ind med vores ekspertise og kommer med forslag til, hvordan din opgave kan løses på bedst mulig vis. Med vores mangeårige erfaring ved vi, hvilke materialer der egner sig bedst til forskellige opgaver og kan vejlede dig i, hvad der er af fordele og ulemper ved forskellige løsninger.

Det er helt afgørende for os, at du er med i hele processen. Derfor gør vi altid en dyd ud af at forklare vores kunder, hvad vi laver og hvorfor, så der ikke opstår misforståelser undervejs. Hos os får du derfor ingen ubehagelige overraskelser. 

Lokal blikkenslager i Holstebro

Har du brug for en blikkenslager i Holstebro, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kommer gerne med en god pris på din opgave – uanset hvor stor eller lille den måtte være. Vi udarbejder gerne et gratis og helt uforpligtende tilbud til dig. Uanset hvad du skal have lavet, sikrer vi, at der bliver taget godt hånd om din opgave. Vi rykker ud i hele Holstebro og omegn samt den øvrige del af det nordlige Vestjylland. 

Vi kommer også gerne forbi dig, hvis du har en inddækning, en tagrende eller et nedløbsrør, som trænger til at blive tjekket efter i sømmene. Det kan ofte godt betale sig at være proaktiv og få efterset sine installationer, før der opstår problemer. Det kan potentielt spare dig for meget besvær – og ikke mindst kroner og ører. 

Med adresse i Holstebro kan vi også hurtigt rykke ud med kort varsel, hvis du står med et akut problem, som kræver en dygtig blikkenslager. Det er en af de mange fordele, der er ved at vælge en lokal blikkenslager i Holstebro.

Kontakt os i dag for et tilbud på blikkenslagerarbejde

Der er som sagt ikke en opgave, der hverken er for lille eller for stor for Mogensen VVS-Comfort. Derfor er du velkommen til at ringe til os eller sende os en mail, hvis du gerne vil have et uforpligtende tilbud. Det koster ikke noget og er en del af vores faste service.

Hvad der ikke står i tilbuddet er, at vi altid udfører holdbare løsninger i materialer, der er i orden. Du kan altid forvente et godt og sublimt stykke arbejde, når du får os til at udføre blikkenslagerarbejde for dig. Vil du derfor være sikker på, at der bliver taget godt og professionel hånd om dine opgaver, er vi helt sikre på, at vi er den rette samarbejdspartner for dig.

Kontakt os via formularen, eller giv os et ring:

Vi vender tilbage så hurtigt som muligt med et fyldestgørende svar og tilbud.

  Dine kontaktinformationer

  Beskriv opgaven

  Vedlæg evt. billede

  Hvornår ønsker du vi kommer?


  Referencer

  Profiloptik
  Østergade
  Zinkkviste

  Hjerm Kirke
  Kirkebakken
  Restaurering af spir/kugle

  Ergo- & fysioterapeutskolen
  Lægårdvej 12
  Tag inddækning