null

Reparation og vedligehold

Udskiftning af tagrender og nedløb samt udbedring af utætheder ved inddækninger, skiffer- og zinktage.
Falsinddækning hus blikkeslagerarbejder

Falsinddækning

Vi udfører falsinddækning på facader, tage og kviste.
Blikkenslager tagarbejde

Tagdækning

Vi udfører naturligvis også tagdækning. Vi har specialiseret os i skiffer og zink.

Blikkenslager i Lemvig til store og små opgaver

Hos Mogensen VVS Comfort udfører vores kompetente og professionelle blikkenslagere alle tænkelige opgaver indenfor blik- og rørarbejde i Lemvig og omegn. Vi kan hjælpe med stort set alt indenfor blikkenslagerfaget, som fx facadebeklædning, nedløbsrør, skotrender samt diverse former for reparationer og vedligehold af dine installationer. Vi er din lokale blikkenslager i Lemvig og kan hurtigt rykke ud, hvis du står med et akut problem. Vi er selvfølgelig også behjælpelige med større opgaver, hvis du har behov for det. Ingen opgave er for stor eller for lille for os.

Din lokale blikkenslager i Lemvig

Vores afdelinger er beliggende i henholdsvis Holstebro og Struer, så søger du en blikkenslager fra den nordlige del af Vestjylland, er vi et oplagt valg. 

Vi hjælper både private og erhverv i Lemvig og omegn, hvad end det drejer sig om private villaer, lagerhaller eller kontorlokaler. Vi servicerer desuden også offentlige institutioner og boligforeninger og kan hjælpe med både udskiftninger og renoveringer af dine installationer. Vi tilbyder desuden også servicetjek- og eftersyn, hvor vi sikrer, at dine installationer er, som de skal være. Et serviceeftersyn kan være godt givet ud, så du undgår fremtidige problemer, som både kan være omfattende og ikke mindst dyre. Ved at løse problemerne, inden de når at udvikle sig, kan du spare mange penge. 

Endelig tilbyder vi selvfølgelig også akut hjælp. Står du og skal akut bruge en blikkenslager i Lemvig til en opgave, som ikke lige kan vente, kan du regne med os. Det er én af de mange fordele der er ved at vælge en lokal blikkenslager som os.

blik-1
blik-2

Erfaren og kompetent blikkenslager i Lemvig

Hos Mogensen VVS Comfort har vi et stærkt og erfarent team af dygtige blikkenslagere. Vi sørger for, at alt vores mandskab løbende uddannes, så de altid er up-to-date med de nyeste trends, tendenser og teknikker indenfor faget. Det sikrer dig som kunde en høj kvalitet men også at arbejdet udføres effektivt. 

Vores mandskab er desuden også udstyret med det bedste værktøj på markedet, og vi bruger udelukkende kvalitetsmaterialer, når vi løser opgaver for vores kunder, så du er sikret et resultat, som ikke bare ser godt ud, men som også holder i mange år. 

Du kan derfor roligt overlade dit blik- og rørarbejde til os, velvidende at vi aldrig går på kompromis med hverken kvaliteten eller servicen. 

Få et uforpligtende tilbud på din blikkenslager-opgave

Har du en opgave, som kræver hjælp fra en blikkenslager? Så tøv ikke med at kontakte os. Så finder vi sammen den bedste løsning på lige præcis dit projekt eller din udfordring. Med vores mangeårige erfaring i branchen står vi naturligvis til rådighed for både vejledning og rådgivning og byder gerne ind med forslag til, hvordan lige præcis din opgave kan løses på bedste vis. Det er nemlig vigtigt for os, at du altid er tilfreds med det resultat. vi leverer, så derfor byder vi gerne ind med løsningsforslag.

Hvis du er fra Lemvig eller en af de omkringliggende byer som fx Balleby, Fabjerg eller Bonnet og har brug for en kompetent blikkenslager, så ring til os allerede i dag. Vi kommer gerne med et gratis og helt uforpligtende tilbud på din opgave.

Kontakt os i dag for et tilbud på blikkenslagerarbejde

Der er som sagt ikke en opgave, der hverken er for lille eller for stor for Mogensen VVS-Comfort. Derfor er du velkommen til at ringe til os eller sende os en mail, hvis du gerne vil have et uforpligtende tilbud. Det koster ikke noget og er en del af vores faste service.

Hvad der ikke står i tilbuddet er, at vi altid udfører holdbare løsninger i materialer, der er i orden. Du kan altid forvente et godt og sublimt stykke arbejde, når du får os til at udføre blikkenslagerarbejde for dig. Vil du derfor være sikker på, at der bliver taget godt og professionel hånd om dine opgaver, er vi helt sikre på, at vi er den rette samarbejdspartner for dig.

Kontakt os via formularen, eller giv os et ring:

Vi vender tilbage så hurtigt som muligt med et fyldestgørende svar og tilbud.

  Dine kontaktinformationer

  Beskriv opgaven

  Vedlæg evt. billede

  Hvornår ønsker du vi kommer?


  Referencer

  Profiloptik
  Østergade
  Zinkkviste

  Hjerm Kirke
  Kirkebakken
  Restaurering af spir/kugle

  Ergo- & fysioterapeutskolen
  Lægårdvej 12
  Tag inddækning