null

Reparation og vedligehold

Udskiftning af tagrender og nedløb samt udbedring af utætheder ved inddækninger, skiffer- og zinktage.
Falsinddækning hus blikkeslagerarbejder

Falsinddækning

Vi udfører falsinddækning på facader, tage og kviste.
Blikkenslager tagarbejde

Tagdækning

Vi udfører naturligvis også tagdækning. Vi har specialiseret os i skiffer og zink.

Blikkenslager i Struer der løser alle opgaver

Er du på udkig efter en Blikkenslager i Struer eller omegn, så er det Mogensen VVS Comfort du skal have fat i. Vi er din lokale og professionelle samarbejdspartner, til alt, hvad der vedrører blikkenslagerarbejde. Vi kan bl.a. hjælpe med tagdækning, tagrenovering, skorstensarbejde, vandtætning, metalbeklædning og meget, meget mere. 

Med adresse på Hjermvej 47 i Struer, er vi din lokale blikkenslager og kan således hurtigt rykke ud, hvis du står med et akut problem. Vi er naturligvis også behjælpelige med større opgaver eller projekter. Ingen opgave er for stor eller for lille til os.

Vi løser alle blikkenslageropgaver i Struer og omegn

Hos Mogensen VVS Comfort løser vi stort set alle tænkelige opgaver indenfor blikkenslagerfaget. Og vi gør det naturligvis til den aftalte tid og den aftalte pris. Vi mener nemlig ikke, at professionelt og veludført arbejde kan stå alene – kundeservice og pålidelighed er ligeså vigtigt. Hos os er en aftale altid en aftale, og du behøver ikke bekymre dig om ubehagelige overraskelser.

Som din lokale blikkenslager i Struer dækker vi hele byen, og bor du ikke lige indenfor byskiltet, kan vi selvfølgelig stadig hjælpe dig. Vi servicerer hele Nordvestjylland.

Som professionel blikkenslager kan vi bl.a. hjælpe med:

 • Tagrender og nedløb
 • Skorstene
 • Skotrender
 • Facader
 • Inddækninger
 • Og meget mere…

Vores kompetencer begrænser sig dog ikke til ovenstående, så er der andet, du skal have hjælp til, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Så finder vi en god løsning til dig.

blik-1
blik-2

Vejledende blikkenslager i Struer

Som blikkenslagere arbejder vi med mange forskellige typer metaller, som alle har forskellige fordele og ulemper. Både når det kommer til vedligehold, men også når det kommer til udseendet. Som professionelle fagfolk er det vigtigt for os, at du får en løsning, som passer til dig. Derfor rådgiver og vejleder vi altid vores kunder, så du får den mest optimale løsning på lige præcis din udfordring eller projekt. Med vores mangeårige erfaring byder vi gerne ind med vores ekspertise, hvis du ønsker det. 

Vi sætter med andre ord en stor ære i at levere en løsning, som lever op til dine forventninger – og gerne mere til.

Hos os er alle kunder vigtige. Uanset om du blot skal have skiftet et enkelt nedløbsrør eller har brug for hjælp til et større projekt, kan du forvente en service og en faglighed i topklasse – hver gang. Vi har erfaringen, ekspertisen og mandskabet til at klare enhver opgave.

Få hjælp af lokal blikkenslager i Struer

Hos Mogensen VVS Comfort hjælper vi både private, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Vi hjælper med både små ad-hoc opgaver og større projekter. Med adresse i Struer, servicerer vi hele byen samt alle de omkringliggende byer som fx Trudsø, Ølby, Bremdal, Fousing, Vejrum Kirkeby m.fl. 

Har du en blikkenslageropgave, som du skal have hjælp til, så tøv ikke med at kontakte os. Vi udarbejder gerne et gratis og uforpligtende tilbud på lige præcis din opgave. Kontakt os allerede i dag, så finder vi en løsning. Vi glæder os til at samarbejde med dig!

Kontakt os i dag for et tilbud på blikkenslagerarbejde

Der er som sagt ikke en opgave, der hverken er for lille eller for stor for Mogensen VVS-Comfort. Derfor er du velkommen til at ringe til os eller sende os en mail, hvis du gerne vil have et uforpligtende tilbud. Det koster ikke noget og er en del af vores faste service.

Hvad der ikke står i tilbuddet er, at vi altid udfører holdbare løsninger i materialer, der er i orden. Du kan altid forvente et godt og sublimt stykke arbejde, når du får os til at udføre blikkenslagerarbejde for dig. Vil du derfor være sikker på, at der bliver taget godt og professionel hånd om dine opgaver, er vi helt sikre på, at vi er den rette samarbejdspartner for dig.

Kontakt os via formularen, eller giv os et ring:

Vi vender tilbage så hurtigt som muligt med et fyldestgørende svar og tilbud.

  Dine kontaktinformationer

  Beskriv opgaven

  Vedlæg evt. billede

  Hvornår ønsker du vi kommer?


  Referencer

  Profiloptik
  Østergade
  Zinkkviste

  Hjerm Kirke
  Kirkebakken
  Restaurering af spir/kugle

  Ergo- & fysioterapeutskolen
  Lægårdvej 12
  Tag inddækning