Vi søger en VVS-lærling

Brænder du for VVS-arbejde og kan du forestille dig at arbejde for Holstebros ældste håndværksvirksomhed? Så er det dig vi leder efter! Mogensen VVS-Comfort har nemlig brug for en dygtig og ambitiøs VVS-lærling.

 

Som VVS-lærling kommer du til at beskæftige dig med alle områderne indenfor faget, herunder ventilation, vand, varme, blikkenslagerarbejde og teknologier indenfor energioptimering.. Du kommer til at arbejde med alle fagområder, og du lærer at arbejde med større og mindre projekter, samt løse serviceopgaver hos private kunder.

Vi forestiller os, at du har interesse for VVS-arbejde og at du er mødestabil, arbejdsom og villig til at lære.

Til gengæld kan vi tilbyde dig en god, spændende og lærerig arbejdsplads, hvor du får mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt.

Er du interesseret i at høre mere om lærepladsen og genkender du dig selv i ovenstående beskrivelse, er du velkommen at kontakte Søren Mogensen på telefon 24 82 30 50 eller sende din ansøgning til sm@mogensen-vvscomfort.dk

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest 15. juni 2018.

 

Om os:

Mogensen VVS-Comfort er Holstebros ældste håndværksvirksomhed. Virksomheden, som blev grundlagt i 1879, drives i dag af 5. generation i blikkenslager Mogensen-familien.

Vi beskæftiger i dag 28 svende, 7 lærlinge, 2 VVS-teknikere samt 6 personer i administrationen og butikken. Dertil kommer de to daglige ledere Niels Lousdal i Struer og Søren Mogensen i Holstebro.

Med den baggrund er Mogensen VVS-Comfort en stærk lokal og regional forankret virksomhed med et overordentligt stort referencegrundlag inden for ventilation, blikkenslagerarbejde og VVS-opgaver.