Danfoss hos Mogensens VVS Comfort Holstebro

Hvorfor nøjes med et middelmådigt badeværelse, når du kan få et luksuriøst og lækkert badeværelse? Med Danfoss’ produkter kan du skabe et badeværelse med dagligdagens luksuriøse velvære, uden at det skal koste en formue.

Danfoss-logo-Holstebro

Få kvalitet og funktionalitet til dit badeværelse

Produkterne, som Mogensens VVS Comfort forhandler fra Danfoss, er nogle vigtige og elementære produkter til et badeværelse, men det er også nogle produkter der er med til at skabe en følelse af eksklusivitet og hygge.

Gennem mange års erfaring og en masse flotte produkter, er Danfoss blevet et anerkendt mærke, som er kendt for at producere kvalitetsprodukter som behager brugeren – både visuelt og funktionelt.

Danfoss skaber produkter som er med til at skabe en bedre og nemmere hverdagsoplevelse for brugeren, hvor funktionaliteten altid er i top. Der er løsninger for enhver smag, og der er et væld af tilpasningsmuligheder med produkter fra Danfoss.

Danfoss-varme-Holstebro-badeværelse-bad

Tænk produkterne ind i dine badeværelsesdrømme

Spørgsmålet er ikke om det kan lade sig gøre, men hvilke af produkterne fra Danfoss’ brede spektrum som vil være det mest optimale valg til løsningen af dit specifikke problem.

Uanset om du har en klar vision om hvad din badeværelsesdrøm er eller ej, så er det værd at tænke disse Danfoss ind, da du får kvalitet i højsædet. Med denne kvalitet er du sikker på at kunne nyde dit badeværelse i mange år, uden at du skal bekymre dig. Så hvorfor ikke sikre dig et badeværelse, som du kan have i mange år fremad?

Danfoss-Holstebro-badeværelse-varme

Få hjælp fra en indretningskonsulent til at opfylde dine drømme

Hos Mogensen VVS i Holstebro har vi to indretningskonsulenter, der kan hjælpe dig med at få renovationen af dit badeværelse i hus. Vores indretningskonsulenter er eksperter i at designe badeværelsesløsninger, der både er af god kvalitet og er designet efter dine ønsker og behov.

Charlotte Mejlby Fogt
Salgs- og indretningskonsulent
Mail: cmf@mogensen-vvscomfort.dk
Direkte tlf. 96118017

Malene Salomonsen
Salgs- og indretningskonsulent
Mail: ms@mogensen-vvscomfort.dk
Direkte tlf. 96118018

    Book tid med en indretningskonsulent

    Kig forbi vores store inspirationsbutik og få gode råd og vejledning til jeres bad-projekt.