d line: det vedvarende valg indenfor sanitet

Siden 1971 har d line været førende producent af danske designklassikere. Deres produktportefølje består af håndforarbejdet armaturer, sanitetsartikler, beslag og handicapløsninger.

d lines tilgang til design er simpelt og holdbar. Med en kompromisløs tilgang til håndværk og kvalitet, samt et gennemstrømmende fokus på funktion, format og karakter, er ethvert d line produkt strømlinet og uden overflødige detaljer.

 • 20 års garanti på alle produkter.
 • 100% genanvendeligt AISI 316 stål.
 • Re-handle®: sikrer hele 100 års produktlivscyklus.

Qtoo: Holdbare, genanvendelige armaturer

Qtoo kollektionen blev lanceret i 2020 for yderligere at udnytte d lines evne til at opnå fuldstændig sammenhæng i badeværelset. Kollektionen indebærer rustfri stål vandhaner og brusearmaturer, som deler vores præcisionsdesignede, minimalistiske æstetik.

Qtoo kollektionen forbliver tro mod d lines bæredygtighedsprincipper, og er fremstillet indvendigt og udvendigt i rustfrit stål, hvert produkt er 100% genanvendeligt og leveres med en 20 års garanti.

 • Ekstraordinært rent drikkevand
 • Ekstraordinær lang levetid
 • Få vedligeholdelseskrav
 • Vandsparer som standard
 • Ingen brug af kemikalier under produktion.

Knud Holscher: Genkendelig, holdbar & skarp design

Man genkender Knud Holschers ærlige, stringente og minimalistiske design for d line, men lægger måske ikke mærke til knagerne, toiletrulleholderen, toiletbørsten eller håndklædestangen ved første øjekast, når man bevæger sig ind på badeværelset. Kollektionen er nemlig formgivet ud fra et mantra om først og fremmest at være beskedent, funktionelt og konsekvent i sit udtryk.

Banebrydende funktion

Disse allerede elskede produkter fra d lines Qtoo kollektion af væg- og bordmonterede armaturer, har fået ny funktionalitet og en forstærket hygiejnefaktor ved at være udstyret med bevægelsesaktiveret teknologi. Resultatet? Et rent look med renere funktionalitet.

For Qtoo sensorarmaturer var deres mål at fortsætte den præcisionsdesignede, minimalistiske æstetik, der er ikonisk for kollektionen. Det er derfor, de har stræbet efter at integrere IR-sensoren i de eksisterende 90 mm roser for et strømlinet look på tværs af hele Qtoo kollektionen af ​​indbyggede vandhaner og brusearmaturer.

 • Sensordriftsdetektionsafstand: 50 mm til 250 mm
 • Komforttid: 2 sekunder (+/- 20 %)
 • Sikkerhedstimeout: 30 sekunder (+/- 20 %)
 • Flowhastighed 5 l/min (andre tilgængelige efter anmodning)
 • Batterilevetid (6 AA): 20 daglige aktiveringer = 8,4 år, 150 daglige aktiveringer = 4,6 år

Betjeningsplader: enkel, stilfuld og i flotte finishes

Det nyeste tilskud i d lines Qtoo kollektion er deres bud på den perfekte betjeningsplade til din væghængte cisterne.

For at forblive tro mod d lines designprincipper er de fremstillet i AISI 316 rustfrit stål. Dette er ikke kun for at opretholde den 20-årige produktgaranti, men også for at tilbyde deres betjeningsplader i d line farvepaletten så de kan mikses og matches på tværs af de andre kollektioner og produkter.

Vælg mellem stål, messinglook (pvd), kobberlook (pvd) og sort (pvd) i enten børstet eller poleret finish.

d line foretrækker altid AISI 316 rustfrit stål til produkter i badeværelser, da de kan tåle høj luftfugtighed og øgede vedligeholdelsesniveauer, som ofte er påkrævet i disse typer rum. Betjeningspladerne er kompatible med Geberit Duofix Sigma-løsninger.

d line designs i friske farver og finishes

Efter at have set et behov for, at deres vores holdbare designs kommer i en bredere vifte af æstetiske muligheder, har d line udviklet en linje af forskellige farver og finish til deres produktportefølje. Det vil sige, at deres produkter, udover rustfrit stål og messing, også kan fremstilles i PVD charcoal, PVD kobber og PVD messing – alle sammen i både børstet og poleret finish.

Med de samme farver allerede tilgængelige på Knud Holscher kollektionen, har d line åbnet op for nu for muligheden at mixe og matche produkter på tværs af de gængse kollektioner. Nu kan deres eksisterende kollektion af beslag- og sanitetsprodukter fra Knud Holscher kombineres med Qtoo armaturer i en pallette af ekstravagante farver.

Sometimes good as new is better

d line tager imod originale varer for at blive Re-handled [genbrugt]. De reparerer, udskifter sliddele og sætter dem i stand, så de bliver som nye igen. Ved hvert Re-handle® sparer de miljøet op til 90% CO2 udledning.

Lav kvalitet er spild af ressourcer. d line udfordrer dig til at Re-handle® det samme produkt op til fire gange. Hver gang forlænges 20-års garantien, hvilket sikrer hele 100 års brug.

 • Standard 20-års garanti fornyet ved hvert Re-handle.
 • EPDs med fuld deklaration på 40% af vores portefølje.
 • Re-handle mulighed på 250 varer.
 • Reduceret GWP mellem 54-91% ved hvert Re-handle.
 • 100% recyclerbar AISI 316 rustfrit stål.
 • Genanvendt og genanvendelig indpakning.
 • 60% omkostningsbesparelse pr. Re-handle® sammenlignet med en nyproduceret vare.

Se alle produkter fra d line her

Besøg d-line.dk

Få hjælp fra en indretningskonsulent til at opfylde dine drømme

Hos Mogensen VVS i Holstebro har vi to indretningskonsulenter, der kan hjælpe dig med at få renovationen af dit badeværelse i hus. Vores indretningskonsulenter er eksperter i at designe badeværelsesløsninger, der både er af god kvalitet og er designet efter dine ønsker og behov.

Charlotte Mejlby Fogt
Salgs- og indretningskonsulent
Mail: cmf@mogensen-vvscomfort.dk
Direkte tlf. 96118017

Malene Salomonsen
Salgs- og indretningskonsulent
Mail: ms@mogensen-vvscomfort.dk
Direkte tlf. 96118018

  Book tid med en indretningskonsulent

  Kig forbi vores store inspirationsbutik og få gode råd og vejledning til jeres bad-projekt.