Duravit hos Mogensens VVS Comfort Holstebro

Med mange års erfaring inden for porcelænsarbejde og produktion af produkter til badeværelset, er Duravit i dag et meget anerkendt mærker, som designer produkter, vi alle kan forholde os til.

Duravit fortsætter med at være konstant udviklende og de sørger hele tiden for at være nytænkende i deres design – hvilket kommer brugeren til gode.

Duravit-logo-holstebro

Med Duravit er du sikret kvalitet til dit badeværelse

Duravit er altid med på fremme designmæssigt, samtidig med at Duravit udnytter deres mange års erfaring inden for produktion af netop porcelænsarbejde. Derfor er du altid sikker på at få kvalitet når du vælger produkter fra Duravit, uanset hvordan din stil er.

Produkterne til badeværelser fra Duravit er meget alsidige. Så om du er til et meget karakteristisk udtryk eller et mere klassisk, så vil Duravit passe til dig og dine drømme om dit badeværelse.

Designet på Duravits badeværelses produkter giver mening i det daglige brug, hvor de skaber en nemmere hverdag for brugeren. Denne nytænkende måde at tænke design på, kommer blandt andet gennem samarbejde med nogle af de førende designere indenfor feltet.

Duravit-badeværelse-badekar-inspiration-moderne-minimalistisk

Alsidige produkter til ethvert hjem

Med produkter fra Duravit har du muligheden for at finde det helt rigtige match til dig og dine badeværelsesdrømme.

Produkter fra Duravit er meget alsidige og appellerer til mange forskellige personer, da overflødige detaljer er skåret fra og erstattet af et stort fokus på funktionalitet. Med Duravits tidsløse design får du produkter du vil have i mange år, uden at du vil have brug for at skifte det ud.

Duravit-badeværelse-inspiration-højglans

Få hjælp fra en indretningskonsulent til at opfylde dine drømme

Hos Mogensen VVS i Holstebro har vi to indretningskonsulenter, der kan hjælpe dig med at få renovationen af dit badeværelse i hus. Vores indretningskonsulenter er eksperter i at designe badeværelsesløsninger, der både er af god kvalitet og er designet efter dine ønsker og behov.

Charlotte Mejlby Fogt
Salgs- og indretningskonsulent
Mail: cmf@mogensen-vvscomfort.dk
Direkte tlf. 96118017

Malene Salomonsen
Salgs- og indretningskonsulent
Mail: ms@mogensen-vvscomfort.dk
Direkte tlf. 96118018

    Book tid med en indretningskonsulent

    Kig forbi vores store inspirationsbutik og få gode råd og vejledning til jeres bad-projekt.