Gustavsberg hos Mogensens VVS Comfort i Holstebro

Gustavsberg har en forretningsidé der bygger på tanken om, at skabe nyskabende badeværelsesløsninger. Gustavsbergs produkter skal desuden gøre hverdagen mere nem og afslappende, så du blot kan nyde dit badeværelse hver gang du benytte det. Det er en vision Gustavsberg bestemt efterlever, og dette har resulteret i, at de i over 190 år har leveret produkter til badeværelser. Især i Gustavsbergs hjemland, Sverige, er deres badeværelsesløsninger populære – så populære, at de her er de førende indenfor branchen.

gustavsberg-logo-holstebro

Gustavsberg har løsninger til alle typer badeværelser

Trods Gustavsbergs nuværende 190 år i branchen, har de en vision om at levere badeværelsesløsninger i mindst 190 år endnu. Derfor har de et bestemt fokus.

Gustavsberg går meget op i produktudvikling, og at de kan levere alle typer af løsninger. Hvad end dit badeværelse er stort eller småt, om du er til det farvede eller det enkle – så kan Gustavsberg levere!

Gustavsberg leverer både badeværelser til private boliger og offentlige bygninger. Har du derudover brug for specielle hjælpemidler til din badeværelsesløsning, kan de også her være behjælpelige. Der er næsten ikke dét, Gustavsberg ikke kan.

Gustavsberg-håndvaskearmatur-Holstebro

Gustavsbergs produkter er smarte, holdbare og i nordisk design

Gustavsbergs fremstilling af porcelæn, er især noget de er kendte for. Helt tilbage i 1825 begyndte de deres rejse med porcelænsfremstilling, og de er nogle af de bedste i deres felt den dag i dag.

De har nemlig hele tiden for øje at skabe både smarte og holdbare produkter, der alle bærer præg af det populære og stilrene, nordiske design. Gustavsberg kommer hele badeværelset rundt med deres produktsortiment, således at du altid kan få komplette løsninger til dit badeværelse. Gustavsberg gør dét, de er bedst til, og det vil de fortsætte med i mange år endnu.

bad-badeværelse-Blücher-Holstebro

Få hjælp fra en indretningskonsulent til at opfylde dine drømme

Hos Mogensen VVS i Holstebro har vi to indretningskonsulenter, der kan hjælpe dig med at få renovationen af dit badeværelse i hus. Vores indretningskonsulenter er eksperter i at designe badeværelsesløsninger, der både er af god kvalitet og er designet efter dine ønsker og behov.

Charlotte Mejlby Fogt
Salgs- og indretningskonsulent
Mail: cmf@mogensen-vvscomfort.dk
Direkte tlf. 96118017

Malene Salomonsen
Salgs- og indretningskonsulent
Mail: ms@mogensen-vvscomfort.dk
Direkte tlf. 96118018

    Book tid med en indretningskonsulent

    Kig forbi vores store inspirationsbutik og få gode råd og vejledning til jeres bad-projekt.