Unidrain hos Mogensens VVS Comfort Holstebro

Unidrain er et af markedet førende producenter af gulvafløb. Deres fokus ligger i at optimere det moderne afløb og sørger for, at vi sætter fokus på vigtige og elementære detaljer på vores badeværelse. Unidrain er især eksperter indenfor afløb, som er flyttet ud til væggen. På denne måde optimeres det både designmæssigt og funktionsmæssigt, og skaber dermed den bedste løsning for dig.

unidrain-Logo-holstebro

Vigtige og elementære produkter til dit badeværelse

I udviklingen af deres produkter, har Unidrain sørget for at de er nemme at montere, så du nemt kan få lavet dine smarte løsninger til badeværelset uden alt for meget arbejde.
Unidrains produkter minimerer risikoen for vandskade, og kan derfor spare dig mange penge, hvis uheldet er ude. Samtidig er produkternes design helt i top, og de kan tilpasses nøjagtig hvad du søger.

Badeværelse-Unidrain-afløb-gulvafløb-Holstebro

Funktionalitet og design i højsædet med produkter fra Unidrain

Afløbet er muligvis ikke en detalje man tænker mest over, når man skal finde frem til sit drømmebadeværelse, men i helheden spiller disse detaljer en stor rolle for det overordnet look og funktionalitet. Derfor sætter Unidrain en ære i at skabe de bedste løsninger til dig, og du kan dermed finde frem til den bedste sammensætning – både med øje for funktionalitet og design.

Unidrain producerer også andre elementærer detaljer til dit badeværelse, som er med til at give badeværelsets design et ekstra pift, og som samtidig løser nogle problemstillinger som kan forekomme i det fremtidige brug.

Unidrain-Badeværelse-Holstebro-bad-tilbehør

Få hjælp fra en indretningskonsulent til at opfylde dine drømme

Hos Mogensen VVS i Holstebro har vi to indretningskonsulenter, der kan hjælpe dig med at få renovationen af dit badeværelse i hus. Vores indretningskonsulenter er eksperter i at designe badeværelsesløsninger, der både er af god kvalitet og er designet efter dine ønsker og behov.

Charlotte Mejlby Fogt
Salgs- og indretningskonsulent
Mail: cmf@mogensen-vvscomfort.dk
Direkte tlf. 96118017

Malene Salomonsen
Salgs- og indretningskonsulent
Mail: ms@mogensen-vvscomfort.dk
Direkte tlf. 96118018

    Book tid med en indretningskonsulent

    Kig forbi vores store inspirationsbutik og få gode råd og vejledning til jeres bad-projekt.