null

Reparation og vedligehold

Udskiftning af tagrender og nedløb samt udbedring af utætheder ved inddækninger, skiffer- og zinktage.
Falsinddækning hus blikkeslagerarbejder

Falsinddækning

Vi udfører falsinddækning på facader, tage og kviste.
Blikkenslager tagarbejde

Tagdækning

Vi udfører naturligvis også tagdækning. Vi har specialiseret os i skiffer og zink.

Ventilation og ventilationsanlæg – Holstebro, Herning, Lemvig og Struer

Med fokus på kvalitet og professionel rådgivning installerer vi ventilationsanlæg, der er pladsbesparende, støjsvage og energieffektive for private boligejere såvel som erhvervskunder, boligforeninger og offentlige institutioner.

Skal du eller din virksomhed have installeret eller serviceret et ventilationsanlæg? Hos Mogensen VVS Comfort er vi eksperter i alle former for ventilation, og vi løser opgaver i forbindelse med alt fra små anlæg i den private bolig til store konditionerede ventilationsanlæg hos industrivirksomheder, kontorbygninger, skoler, idrætsanlæg og boligblokke.

Kontakt os for en indledende snak på:

 • 97 42 00 15 – for ventilation i Herning og Holstebro
 • 97 85 06 16 – for ventilation i Struer og Lemvig

Uanset hvor langt du er i processen med dit ventilationsanlæg – om det er et nyt, der skal installeres eller et ældre, der skal serviceres eller ombygges – går vi gerne i dialog og udarbejder et uforpligtende tilbud til dig.

Ren luft og bedre indeklima

Hos Mogensen VVS Comfort varetager vi alle opgaver inden for ventilation – herunder blandt andet:

Rådgivning

Professionel rådgivning med udgangspunkt i et indgående kendskab til ventilationskravene i en lang række brancher samt gældende arbejdsmiljø- og miljølovgivning.

Produktion

Skræddersyede ventilationsløsninger samt produktion og levering af installationsrør og inddækninger til ventilations- og gasanlæg.

Installation

Montering og installering af ventilationsanlæg i alt fra private hjem og butikker til komplekse industribygninger.

Service og vedligeholdelse

Regelmæssig service og vedligeholdelse af ventilationsanlæg. Både dem vi selv har installeret, men også dem der allerede er installeret.

Mogensen VVS Comfort er tilsluttet VENT-ordningen og er således et certificeret VENT-firma. Det er din garanti for en effektiv og kontrolleret serviceordning, der inkluderer indeklima og energiforbrug.

Professionel rådgivning ved nybyg og renovering

Indeklima er på dagordenen i både moderne byggeri og i forbindelse med renovering af ældre bygninger, og med den rette rådgivning sikrer du, at ventilationsløsningen bliver den rigtige.

Vores professionelle teknikere har stærke kompetencer og viden om konstruktioner, og vi hjælper med rådgivning og projektering i alle former for byggeri – både private boliger, uddannelsesinstitutioner samt erhvervs- og industribygninger. Vi har kontinuerligt fokus på at være opdateret med den nyeste viden inden for ventilationsanlæg, indeklima og energieffektivitet, og med os på sidelinjen sikrer du et godt udgangspunkt for at træffe de rette beslutninger.

Der er flere fordele forbundet med et effektivt ventilationsanlæg – blandt andet:

 • Et effektivt energiforbrug med minimalt energispild
 • Et stabilt indeklima med lave driftsomkostninger
 • Et sundt indeklima med kontinuerlig udskiftning af luften

Der stilles stadig større krav til udluftning og indeklima i byggerier. Vores rådgivning tager udgangspunkt i en forståelse for både lovgivningen, byggeprocessen og den efterfølgende brug af bygningerne, og dermed får du en helhedsorienteret løsning.

Kontakt os i dag og hør mere om ventilation og ventilationsanlæg i Holstebro, Herning, Struer og Lemvig

Ønsker du en indledende dialog, inden du indhenter tilbud, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores ventilationseksperter er klar med rådgivning og svar på dine spørgsmål.

Kontakt os via formularen, eller giv os et ring:

Vi vender tilbage så hurtigt som muligt, og vi udarbejder naturligvis gerne et gratis og uforpligtende tilbud på et ventilationsanlæg til dit byggeprojekt.

  Dine kontaktinformationer

  Beskriv opgaven

  Vedlæg evt. billede

  Hvornår ønsker du vi kommer?


  Referencer

  Profiloptik
  Østergade
  Zinkkviste

  Hjerm Kirke
  Kirkebakken
  Restaurering af spir/kugle

  Ergo- & fysioterapeutskolen
  Lægårdvej 12
  Tag inddækning