null

Serviceopgaver

Udskiftning af rør, udskiftning af varmtvandsbeholder, reparation af vandhaner og toiletter samt udbedring af fejl der bevirker for stort vand- og varmeforbrug.
null

Vandinstallationer

Hele vejen fra indføring til afløb.
null

Rørskader

Vi kortlægger skaden, og hjælper med kontakt til forsikringsselskabet.
null

Varmeinstallationer

Fjernvarmeinstallationer såvel som kedelanlæg.
null

Alternativ energikilder

Vi udfører installationer med varmepumpeanlæg, biobrændsel og solvarme.
null

Projektering

Få vores bud på løsningen. Lad os være med helt fra starten.

Lang erfaring og solidt håndværk

Det er altid vigtigt at have en dygtig VVS’er ved sin side, når der skal bygges eller renoveres i boligen. I alle hjem er vandinstallationerne afgørende for funktionalitet og komfort på blandt andet badeværelset, og derfor starter ethvert byggeprojekt med at lægge en god plan for, hvad der skal ske med VVS-installationerne.

Det og meget andet står vi altid klar til at hjælpe dig med, når du mangler en dygtig VVS’er i Holstebro. Vi kan hjælpe dig med både store og små opgaver, og du skal derfor ikke holde dig tilbage med at give os et kald allerede i dag, hvis du er ved at planlægge et renoveringsprojekt, hvis du vil have lagt gulvvarme, eller hvis det er et helt tredje VVS-projekt, du har i tankerne.

Hos Mogensen VVS Comfort har vi lang erfaring med at levere VVS-installationer i høj kvalitet. Faktisk har vi arbejdet med rør og vand siden 1879, og vi har derfor haft rigtig lang tid til at opbygge den ekspertise og erfaring, der skal til for at levere service og installationer i verdensklasse.

Derfor er vi et sikkert valg for dig, der mangler en dygtig VVS’er i Holstebro. Vi garanterer høj kvalitet hele vejen igennem, og vi bestræber os altid på at finde lige netop den løsning, der passer perfekt til dig og din bolig.

blikkenslager-mogensen-vvs2
vvs-2

Din VVS’er i Holstebro til vand- og varmeinstallationer

Som din VVS’er i Holstebro har vi stor ekspertise inden for alt, der har med vandinstallationer at gøre. Vores erfaring er din garanti for, at arbejdet bliver nøje planlagt og korrekt udført hele vejen igennem, hvilket vi sørger for på både mindre og større projekter.

Vi kan derfor klare din vandforsyning, når du skal i gang med et stort nybyggeri, men også når du bare skal have nye rør på dit badeværelse eller lignende. Vi klarer også alle andre former for vandinstallationer som eksempelvis montering af vask, toilet osv., så du får en funktionel bolig med pålidelige installationer, der lever op til alle dine krav.

Hvis du mangler nye radiatorer eller gerne vil omlægge til gulvvarme, er vi også de helt rigtige at kontakte. Vi er eksperter i varmeinstallationer og sørger for, at dit hjem kan blive behageligt opvarmet året rundt. Det gør vi med moderne og energieffektive varmeløsninger, der giver både god økonomi og høj komfort i selv den koldeste vinter.

Rørskader og service

Som boligejer er rørskader en af de uforudsete udfordringer, der kan skabe store problemer. Derfor er regelmæssig service af installationer altid en god investering, og den service står vi naturligvis klar til at levere som din VVS’er i Holstebro.

Vi kan klare alle former for serviceopgaver, så du kan sove trygt med sikkerheden om, dine rør og installationer er i ordentlig stand.

Og hvis problemet allerede er opstået, står vi også klar til at rykke ud med kort varsel i forbindelse med eksempelvis skader på dine rør, så problemet hurtigt bliver løst.

Læs mere om hvor vi kan hjælpe som VVS’er her.

vvs-1

Kontakt os i dag og hør mere om VVS-arbejde i Holstebro

Er du interesseret i at høre nærmere om priser, og hvad vi kan gøre for dig? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi er mere end sikre på, at vi kan hjælpe med at løse dine udfordringer.

Kontakt os via formularen, eller giv os et ring:

Det er helt uforpligtende at snakke med os om opgaver og priser. Så hvis du blot har brug for at høre nærmere, inden du beslutter dig, skal du endelig ikke tøve.

  Dine kontaktinformationer

  Beskriv opgaven

  Vedlæg evt. billede

  Hvornår ønsker du vi kommer?


  Referencer

  Profiloptik
  Østergade
  Zinkkviste

  Hjerm Kirke
  Kirkebakken
  Restaurering af spir/kugle

  Ergo- & fysioterapeutskolen
  Lægårdvej 12
  Tag inddækning