null

Serviceopgaver

Udskiftning af rør, udskiftning af varmtvandsbeholder, reparation af vandhaner og toiletter samt udbedring af fejl der bevirker for stort vand- og varmeforbrug.
null

Vandinstallationer

Hele vejen fra indføring til afløb.
null

Rørskader

Vi kortlægger skaden, og hjælper med kontakt til forsikringsselskabet.
null

Varmeinstallationer

Fjernvarmeinstallationer såvel som kedelanlæg.
null

Alternativ energikilder

Vi udfører installationer med varmepumpeanlæg, biobrændsel og solvarme.
null

Projektering

Få vores bud på løsningen. Lad os være med helt fra starten.

VVS’er Lemvig

Hvis du vil i gang med at renovere eller på andre måder opgradere din bolig, er en dygtig VVS’er sjældent til at slippe udenom. En VVS’er kan hjælpe dig med alle de vigtige vandinstallationer, der er så afgørende for, at dit hjem bliver funktionelt og komfortabelt, og derfor kan det naturligvis betale sig at kende til en dygtig VVS’er, når du vil bygge i privaten.

Det kan vi hjælpe dig med hos Mogensen VVS Comfort, hvor vi har lang erfaring fra branchen. Faktisk har vi eksisteret siden 1879, hvilket gør os til en af de ældste håndværkervirksomheder i Vestjylland. Derfor har vi den erfaring, der skal til for at sikre høj kvalitet over hele linjen, når vi arbejder på dine VVS-installationer.

Vi leverer høj service og fokuserer på at skabe nogle løsninger, der passer helt perfekt til dig, og som lever op til alle dine krav, når det kommer til både æstetik og funktionalitet. Det gælder både på store og mindre opgaver, hvor vi står klar til at hjælpe dig med godt håndværk, der vil holde i mange år frem.

Derfor er vi den helt rette VVS’er i Lemvig for dig, der går med planer om at renovere et sted i boligen, hvor der skal bruges vand, varme eller afløb.

vvs-1
vvs-2

Komplet VVS-service i Lemvig og omegn

Vand er grundlæggende for en velfungerende bolig, og derfor skal vandinstallationerne naturligvis fungerer til perfektion i både bad, køkken og bryggers. Det kan vi hjælpe dig med at få styr på som din VVS’er i Lemvig. Vi klarer de vigtige installationer, når der skal lægges nye rør i forbindelse med eksempelvis et badeværelsesprojekt, et nyt køkken eller lignende.

Vi laver installationer i høj kvalitet, der er justeret og tætnet for at forhindre lækager, og vi gennemtester det hele for at sikre, at du får nogle vandinstallationer, der lever op til alle moderne krav.

Når der er styr på vandet i eksempelvis køkkenet eller badeværelset, står vi også klar til at hjælpe med installationen af alle de armaturer og andre sanitære enheder, du skal bruge hver dag. Det gælder både for toilet, bruser, vask og meget andet.

Dertil har vi også lang erfaring, når det kommer til varmeinstallation. Vi kan hjælpe dig med at lægge gulvvarme eller installere moderne radiatorer over hele boligen, så du kan skabe et komfortabelt miljø inden døre året rundt.

Hjælp til rørskader og service

Hvis du oplever akutte problemer med nogle af dine vandinstallationer, kan du altid ringe til din VVS’er i Lemvig. Vi står klar til at rykke hurtigt ud, hvis du kommer hjem til en rørskade, der hurtigt skal fikses for at undgå fugtproblemer i boligen og får at få dine vandsystemer tilbage på benene.

Hvis du gerne vil undgå rørskader, tilbyder vi også at komme forbi til jævnlig service af dine installationer. Vi hjælper med at vedligeholde rør og andre installationer, så du er sikret, at dine rør og installationer er i ordentlig stand.

Se hvor vi også hjælper til som VVS installatør her.

blikkenslager-mogensen-vvs2

Kontakt os i dag og hør mere om VVS-arbejde i Lemvig

Er du interesseret i at høre nærmere om priser, og hvad vi kan gøre for dig? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi er mere end sikre på, at vi kan hjælpe med at løse dine udfordringer.

Kontakt os via formularen, eller giv os et ring:

Det er helt uforpligtende at snakke med os om opgaver og priser. Så hvis du blot har brug for at høre nærmere, inden du beslutter dig, skal du endelig ikke tøve.

  Dine kontaktinformationer

  Beskriv opgaven

  Vedlæg evt. billede

  Hvornår ønsker du vi kommer?


  Referencer

  Profiloptik
  Østergade
  Zinkkviste

  Hjerm Kirke
  Kirkebakken
  Restaurering af spir/kugle

  Ergo- & fysioterapeutskolen
  Lægårdvej 12
  Tag inddækning