null

Serviceopgaver

Udskiftning af rør, udskiftning af varmtvandsbeholder, reparation af vandhaner og toiletter samt udbedring af fejl der bevirker for stort vand- og varmeforbrug.
null

Vandinstallationer

Hele vejen fra indføring til afløb.
null

Rørskader

Vi kortlægger skaden, og hjælper med kontakt til forsikringsselskabet.
null

Varmeinstallationer

Fjernvarmeinstallationer såvel som kedelanlæg.
null

Alternativ energikilder

Vi udfører installationer med varmepumpeanlæg, biobrændsel og solvarme.
null

Projektering

Få vores bud på løsningen. Lad os være med helt fra starten.

VVS’er Struer

Hvis du er på udkig efter en pålidelig partner i Struer, der kan hjælpe dig med alt, der har med vand og VVS at gøre, er du kommet til det helt rette sted. Som din VVS’er i Struer kan vi hjælpe dig med alt fra præcise vandinstallationer, hurtig reparation af rørskader til effektive varmeinstallationer og omfattende serviceopgaver.

Vi klarer det hele med et stort fokus på den gode kvalitet og de professionelle løsninger, der skal til for at holde din moderne bolig kørende med vand, varme og afløb. Vi har mange års erfaring fra branchen, og som gammel familievirksomhed i Vestjylland ved vi alt om, hvordan vi skaber en god oplevelse for vores kunder med høj service og installationer i sublim kvalitet.

Vi har stærke traditioner for det gode håndværk, hvilket både gælder på store og lidt mindre opgaver. Tøv derfor ikke med at kontakte os i dag, hvis du mangler en dygtig VVS’er i Struer, der kan hjælpe dig med det ene og det andet, når du vil renovere badeværelse, køkken eller et hvilket som helst andet rum i boligen, hvor der er brug for en pålidelig vandforsyning til varmeinstallationer eller sanitære enheder.

vvs-1
vvs-2

Vand- og varmeinstallationer i høj kvalitet

Vand er et afgørende element i alle boliger, og derfor er vandforsyning noget af det første, du skal tænke på, når du bygger nyt eller renoverer. Vandinstallationerne skal være i orden, og det hjælper vores erfarne VVS-specialister med at sikre. Vi sørger for, at dine vandinstallationer er perfekt tilpasset dine behov, mens vi naturligvis også tager os af både planlægning og installation.

Det er relevant, når du skal bygge badeværelse eller køkken, hvor vandforsyningen og de sanitære enheder som vask, bruser og toilet er helt afgørende for, hvor funktionelle dine rum bliver. Det samme gælder, når det kommer til varmeinstallationer, der er afhængige vand.

I de fleste danske hjem er gulvvarme og radiatorer er afgørende for at holde boligen varm og komfortabel året rundt. Det sikrer vi med vandinstallationer i høj kvalitet, der bringer det varme vand sikkert rundt i alle dine gulve eller radiatorer. Dertil står vi naturligvis også klar til at hjælpe dig med at installere gulvvarme eller radiatorer, hvis du trænger til nyt, eller hvis du gerne vil omlægge fra det ene til det andet.

Vi fikser rørskader og klarer den vigtige service

Uventede rørskader er enhver boligejers værste mareridt, og det er derfor altid en god idé at kende til en dygtig VVS’er i Struer, der kan rykke ud og hjælpe, hvis problemer opstår. Det klarer vi med vores hurtige og effektive reparationer, der får dine rør tilbage i topform på ingen tid. Vi diagnosticerer hurtigt problemet og leverer professionelle løsninger, der holder.

Vi hjælper også hellere end gerne med at udføre grundig VVS-service af dine installationer. Vi udfører inspektioner for at sikre, at dine vandinstallationer er i topform, og hvis det er nødvendigt, klarer vi selvfølgelig både reparationer og udskiftninger til en god pris.

Se hvor vi også hjælper til som VVS installatør her. 

blikkenslager-mogensen-vvs2

Kontakt os i dag og hør mere om VVS-arbejde i Struer

Er du interesseret i at høre nærmere om priser, og hvad vi kan gøre for dig? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi er mere end sikre på, at vi kan hjælpe med at løse dine udfordringer.

Kontakt os via formularen, eller giv os et ring:

Det er helt uforpligtende at snakke med os om opgaver og priser. Så hvis du blot har brug for at høre nærmere, inden du beslutter dig, skal du endelig ikke tøve.

  Dine kontaktinformationer

  Beskriv opgaven

  Vedlæg evt. billede

  Hvornår ønsker du vi kommer?


  Referencer

  Profiloptik
  Østergade
  Zinkkviste

  Hjerm Kirke
  Kirkebakken
  Restaurering af spir/kugle

  Ergo- & fysioterapeutskolen
  Lægårdvej 12
  Tag inddækning